Bilete Smiley - Turneu National “Confesiune” @ Constanta - 18 nov, ora 19:30 - Casa de Cultura a Sindicatelor

Smiley - Turneu National “Confesiune” @ Constanta

Casa de Cultura a Sindicatelor, Constanta

duminică, 18 noiembrie, ora 19:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria 2 - presale

124 lei99 lei

Stoc epuizat
VIP

249 lei

Stoc epuizat
Categoria 1

174 lei

Sold out
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Dupa succesul extraordinar de la Arenele Romane, Smiley sustine concertul #Confesiune pe scenele din toata tara. Momentele artistice sunt unice si surprind tot ceea ce Smiley a insemnat in cei 10 ani de cariera solo: interpret, compozitor, producator, om de televiziune, actor si artist. Turneul include 10 orase si poarta numele celui mai recent abum.

Duminica, 18 noiembrie este ziua cand Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta se va transforma in scena inedita a concertului lui Smiley: #Confesiune. Momentele vor fi spectaculoase, cu povesti dincolo de muzica si show.  Artistul va canta cele mai indragite piese din intreaga sa cariera solo pe note din prezent, alaturi de hiturile noului album. 

 

Ora acces: 18:30 Ora incepere show:19:30

Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Punem la dispozitie 10 bilete pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si in Statiile de Plata SelfPay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.