Bilete Smiley - Turneu National “Confesiune” @ Cluj Napoca - 7 nov '18, ora 19:30 - Sala Polivalenta BT Arena

Smiley - Turneu National “Confesiune” @ Cluj Napoca

Sala Polivalenta BT Arena, Cluj-Napoca

miercuri, 7 noiembrie '18, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Dupa succesul extraordinar de la Arenele Romane, Smiley sustine concertul #Confesiune pe scenele din toata tara. Momentele artistice sunt unice si surprind tot ceea ce Smiley a insemnat in cei 10 ani de cariera solo: interpret, compozitor, producator, om de televiziune, actor si artist. Turneul include 10 orase si poarta numele celui mai recent abum.

Miercuri, 7 noiembrie este ziua cand Sala Polivalenta din Cluj Napoca se va transforma in scena inedita a concertului lui Smiley: #Confesiune. Momentele vor fi spectaculoase, cu povesti dincolo de muzica si show.  Artistul va canta cele mai indragite piese din intreaga sa cariera solo pe note din prezent, alaturi de hiturile noului album.

 

Ora acces: 18:00

Ora incepere show:19:30

 

Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Punem la dispozitie 10 bilete pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail [email protected]

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.