Bilete Smiley în concert la Berăria H // #DublăAniversare - 1 dec '18, ora 01:00 - Beraria H

Smiley în concert la Berăria H // #DublăAniversare

Beraria H, București

sâmbătă, 1 decembrie '18, ora 01:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sâmbătă - 1 decembrie - Smiley își sărbătorește onomastica și calitatea de român la Berăria H printr-o #DublăAniversare de excepție, pentru al doilea an consecutiv.

Vino în Orașul cu Chef de Viață să ne bucurăm împreună de cele mai tari hit-uri alături de artistul, omul și românul Smiley (Andrei Tiberiu Maria). 

Open doors: 22:00 | Show: 01:00* 
Accesul în sală se face după ora 22:00

* Ținând cont de faptul că Smiley vine direct de la Finala Vocea României 2018 (emisiune live), este posibil ca show-ul să înceapă cu o mică întârziere. 

Bilete:

149 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
95 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
70 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă 

IMPORTANT: 
✔ Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.
✔ Copiii (indiferent de vârstă) plătesc bilet și au loc rezervat la masă. 

Harta categoriilor aici.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.