Bilete Bacau: Smiley - 21 dec, ora 20:00 - Teatrul de Vara Radu Beligan

Bacau: Smiley

Teatrul de Vara Radu Beligan, Bacau

miercuri, 21 decembrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP
150 lei
Regular Verde
100 lei
Regular Rosu
90 lei
Regular Albastru
90 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

În prezent, Smiley este unul dintre cei mai de succes interpreți, compozitori, producători muzicali și personalități TV din România.

Smiley - Muzicianul

După cinci albume de top cu SIMPLU, trupa cu care a câștigat atenția și aprecierea publicului, artistul a decis să urmeze o carieră solo.

A lansat până în prezent patru albume solo: "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017). Toate single-urile promovate au obținut aprecieri masive din partea fanilor și au devenit hituri numărul unu.

În 2017, la 10 ani de la debutul său ca artist solo, Smiley a lansat #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia pe care a dorit să o
împărtășească publicului ca un maraton de lansări, confesiuni și inovații. Din martie până în decembrie, pe data de 10 a fiecărei luni,
Smiley a lansat o piesă nouă împreună cu un videoclip - o abordare unică pe piața muzicală din România. Toate piesele se regăsesc pe cel mai recent album al său, intitulat în mod corespunzător "Confesiune". Prima lansare a anului #Smiley10 este "Flori de plastic", urmată de "De unde vii la ora asta?", "Domnu' Smiley", "Să-mi fie vară", "Rara", "O altă ea", "Ce mă fac cu tine de azi", featuring Guess Who, "Pierdut printre femei", "Vals" și "O poveste".

Anul 2018 a adus o nouă premieră în cariera artistică solo a lui Smiley. De ziua sa de naștere (27 iulie), Smiley a anunțat primul său turneu național. 10 concerte în 10 orașe diferite, desfășurate în perioada 29 octombrie - 18 noiembrie, și 30.000 de oameni care l-au aplaudat și cântat alături de Smiley au transformat Turneul Național #Confesiune în cel mai interesant succes al artistului în 2018.

Succesul Turneului Național din 2018 a fost urmat în 2019 de cel mai mare Turneu Național susținut vreodată de un artist român - Turneul Național @Smiley_Omul. Turneul a început pe 29 octombrie, la Pitești, și s-a încheiat pe 22 decembrie, la București: 15 orașe, 18 concerte, peste 45 de ore de muzică live, o echipă de peste 50 de oameni, lumini, lasere, ecrane de proiecție, dansatori și invitați surpriză.

În 2021, Smiley și-a anunțat cel de-al cincilea album solo. El a lansat deja 3 piese: "Ne vedem noi" (cu Delia), "Lasa inima sa zbârnâie" (cu Killa Fonic) și "Pana la tine", un cântec pe care l-a scris pentru iubita și fetița lui.Smiley - Producătorul:

"HaHaHaHa Production este dovada că visele pot deveni realitate. Să lucrez cu prieteni, pe care i-am cunoscut la grădiniță și la școala
generală, este mai mult decât mi-am dorit vreodată".

Fiind în permanență o figură marcantă în industria muzicală românească, Smiley a dovedit și el că nu numai că poate transforma talentul excepțional în muzică, dar și muzica grozavă în afaceri eficiente. În 2009, Smiley a fondat casa de discuri HaHaHa Production, cu scopul de a uni toate eforturile de producție într-un singur loc, construind o echipă puternică, determinată și talentată de artiști și producători sub directa sa coordonare.

Printre cele mai de succes proiecte dezvoltate și produse de Smiley se numără artiștii HaHaHa Production: Soré, Feli, Cabron, Radio Killer, Paul Damixie, Don Baxter, Dorian, Jazzy Jo, Silviu Pașca, Emilian și alți muzicieni de marcă.

Smiley a avut, de asemenea, colaborări internaționale importante, lucrând până acum cu Ingrid, o celebră artistă italiană, dar și cu
rapperii americani Snoop Dogg și Sway și mulți alții, în timp ce numeroase proiecte internaționale sunt în curs de dezvoltare la HaHaHa
Production.

Smiley - Artistul de divertisment:


Deși muzica îi ocupă cea mai mare parte din timp și energie, Smiley este și un mare entertainer. El face parte din două emisiuni TV de succes - România are talent (în calitate de prezentator) și Vocea României (încalitate de membru al juriului). Echipa sa a câștigat competiția de trei
ori.

În plus, a jucat deja în mai multe filme: "Cu un pas înainte", "Un film
simplu", "Nasa", "Selfie" și #Selfie69.