Bilete Bacau: Smiley - 21 dec '22, ora 20:00 - Teatrul de Vara Radu Beligan

Bacau: Smiley

Teatrul de Vara Radu Beligan, Bacau

miercuri, 21 decembrie '22, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În prezent, Smiley este unul dintre cei mai de succes interpreți, compozitori, producători muzicali și personalități TV din România.

Smiley - Muzicianul

După cinci albume de top cu SIMPLU, trupa cu care a câștigat atenția și aprecierea publicului, artistul a decis să urmeze o carieră solo.

A lansat până în prezent patru albume solo: "În lipsa mea" (2008), "Plec pe Marte" (2010), "Acasă" (2013) și "Confesiune" (2017). Toate single-urile promovate au obținut aprecieri masive din partea fanilor și au devenit hituri numărul unu.

În 2017, la 10 ani de la debutul său ca artist solo, Smiley a lansat #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia pe care a dorit să o
împărtășească publicului ca un maraton de lansări, confesiuni și inovații. Din martie până în decembrie, pe data de 10 a fiecărei luni,
Smiley a lansat o piesă nouă împreună cu un videoclip - o abordare unică pe piața muzicală din România. Toate piesele se regăsesc pe cel mai recent album al său, intitulat în mod corespunzător "Confesiune". Prima lansare a anului #Smiley10 este "Flori de plastic", urmată de "De unde vii la ora asta?", "Domnu' Smiley", "Să-mi fie vară", "Rara", "O altă ea", "Ce mă fac cu tine de azi", featuring Guess Who, "Pierdut printre femei", "Vals" și "O poveste".

Anul 2018 a adus o nouă premieră în cariera artistică solo a lui Smiley. De ziua sa de naștere (27 iulie), Smiley a anunțat primul său turneu național. 10 concerte în 10 orașe diferite, desfășurate în perioada 29 octombrie - 18 noiembrie, și 30.000 de oameni care l-au aplaudat și cântat alături de Smiley au transformat Turneul Național #Confesiune în cel mai interesant succes al artistului în 2018.

Succesul Turneului Național din 2018 a fost urmat în 2019 de cel mai mare Turneu Național susținut vreodată de un artist român - Turneul Național @Smiley_Omul. Turneul a început pe 29 octombrie, la Pitești, și s-a încheiat pe 22 decembrie, la București: 15 orașe, 18 concerte, peste 45 de ore de muzică live, o echipă de peste 50 de oameni, lumini, lasere, ecrane de proiecție, dansatori și invitați surpriză.

În 2021, Smiley și-a anunțat cel de-al cincilea album solo. El a lansat deja 3 piese: "Ne vedem noi" (cu Delia), "Lasa inima sa zbârnâie" (cu Killa Fonic) și "Pana la tine", un cântec pe care l-a scris pentru iubita și fetița lui.



Smiley - Producătorul:

"HaHaHaHa Production este dovada că visele pot deveni realitate. Să lucrez cu prieteni, pe care i-am cunoscut la grădiniță și la școala
generală, este mai mult decât mi-am dorit vreodată".

Fiind în permanență o figură marcantă în industria muzicală românească, Smiley a dovedit și el că nu numai că poate transforma talentul excepțional în muzică, dar și muzica grozavă în afaceri eficiente. În 2009, Smiley a fondat casa de discuri HaHaHa Production, cu scopul de a uni toate eforturile de producție într-un singur loc, construind o echipă puternică, determinată și talentată de artiști și producători sub directa sa coordonare.

Printre cele mai de succes proiecte dezvoltate și produse de Smiley se numără artiștii HaHaHa Production: Soré, Feli, Cabron, Radio Killer, Paul Damixie, Don Baxter, Dorian, Jazzy Jo, Silviu Pașca, Emilian și alți muzicieni de marcă.

Smiley a avut, de asemenea, colaborări internaționale importante, lucrând până acum cu Ingrid, o celebră artistă italiană, dar și cu
rapperii americani Snoop Dogg și Sway și mulți alții, în timp ce numeroase proiecte internaționale sunt în curs de dezvoltare la HaHaHa
Production.

Smiley - Artistul de divertisment:


Deși muzica îi ocupă cea mai mare parte din timp și energie, Smiley este și un mare entertainer. El face parte din două emisiuni TV de succes - România are talent (în calitate de prezentator) și Vocea României (încalitate de membru al juriului). Echipa sa a câștigat competiția de trei
ori.

În plus, a jucat deja în mai multe filme: "Cu un pas înainte", "Un film
simplu", "Nasa", "Selfie" și #Selfie69.